Borrenbergs Bouwbedrijf

Te koop

Tiliaans Twee te Luyskgestel


Tiliaans is de uitbreidingswijk gelegen aan de noordkant van het dorp Luyksgestel. De opties en keuzemogelijkheden voor de indeling en afwerking van de woningen zijn in overleg met de architect en BieB inpasbaar. Zo bestaan levensloopbestendige woningen tot de mogelijkheden, en is er ruimte voor duurzaam maatwerk. Kies dus zelf je kavel, huis en extra opties.

De oplevering van de woningen is volgens planning begin 2017. De woningen worden ontwikkeld en gerealiseerd door Borrenbergs Bouwbedrijf b.v. te luyksgestel.

Allereerst kun je aangeven welk kavel je wenst. Vervolgens ga je samen met Bouwen in eigen Beheer (BIEB) in gesprek om je woonwensen te bespreken en of dit past binnen je financieĢˆle mogelijkheden. Zijn deze voorwaarden vertaald in het ontwerp, en zijn er genoeg gegadigden, dan kan overgegaan worden tot bouwen van dit project.

Tiliaans Patiowoningen
Tiliaans Rijwoningen

Voor vragen kunt u terecht bij kopersbegeleider Bouwen in eigen Beheer (BIEB). TEL: 040 211 78 00 / EMAIL: marco@bouwenineigenbeheer.nl www.facebook.com/TiliaansTwee

Kijk voor meer informatie over Tiliaans Twee op de website: www.tiliaanstwee.nl


Tiliaans te Luyskgestel
/utiliteit/RM-Borrenbergs-Nieuwstraat-eersel-01.jpg/utiliteit/RM-Borrenbergs-Jumbo-Tempel.jpg/utiliteit/RM-Borrenbergs-Karwei1.jpg/utiliteit/RM-Borrenbergs-Karwie-Valkenswaard001.jpg/utiliteit/RM-Hapert-Aanhangers1.jpg/utiliteit/RM-Borrenbergs-Kerkstraat-6-Hapert.jpg/utiliteit/RM-Borrenbergs-Van-der-Meijden1.jpg/utiliteit/RM-Mibra-Kantoormeubelen1.jpg/utiliteit/RM-Borrenbergs-Liho-Nuenen1.jpg

Bekijk onze referenties ...