Borrenbergs Bouwbedrijf

Utiliteitsbouw

Zorgsector

Borrenbergs Bouwbedrijf heeft voor diverse woningbouwverenigingen en zorginstellingen starters-, senioren-, en zorgwoningen gerealiseerd. De brede kennis die op dit gebied vereist is, met betrekking tot aangepast en duurzaam bouwen, en de know-how van omvangrijke technische installaties als domotica-systemen en complexe temperatuurbeheersing is bij Borrenbergs Bouwbedrijf ruimschoots aanwezig.

Door in een vroeg stadium te participeren, kan Borrenbergs Bouwbedrijf snel in het voortraject inzicht geven in de vorm, de uitvoering en de kosten. Resultaat is uiteindelijk een zo inzichtelijk mogelijke, efficiënte uitvoering en een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam gebouw.

Winkelruimten

Borrenbergs Bouwbedrijf heeft vele projecten uitgevoerd in de retail-sector. U kunt dus uitstekend bij ons terecht als u plannen heeft voor een nieuw winkelpand. Ook het restylen van uw winkel- of winkelketen-interieur kan efficiënt binnen de door u gestelde deadline gerealiseerd worden.

Wij verzorgen en ondersteunen de engineering en coördineren het hele project. Voor een efficiënte werkwijze is een degelijk voortraject van essentieel belang. Samen met u werken we uw ruwe ideeën uit naar een gedetailleerd, open en transparant plan. Daardoor krijgt u een volledig inzicht in de totstandkoming van kwaliteit en prijsstelling van uw project. Over de uitvoering van het bouwproject maken we met u een strikte planning. De uitvoering moet vervolgens snel en doelmatig plaatsvinden. Daarom werkt Borrenbergs Bouwbedrijf op de bouwplaats met één vast aanspreekpunt voor beide partijen. De uitvoering verloopt daardoor met zo min mogelijk problemen voor u.

Bedrijfspanden

Borrenbergs Bouwbedrijf heeft al talrijke projecten uitgevoerd voor zakelijke opdrachtgevers. U kunt dus uitstekend bij ons terecht als u ideeën heeft voor een nieuw kantoor of een bedrijfspand.

Mede door onze ervaring op dit gebied kunnen wij u een goede basis bieden voor het uitwerken van uw ideeën en het meedenken over mogelijke alternatieven. Onze kennis betreft daarbij niet alleen het bouwen, maar ook de bijkomende zaken met betrekking tot regelgeving als bijvoorbeeld arbo-eisen en brandveiligheidsnormen. We kunnen u veel werk uit handen nemen, bijvoorbeeld als het gaat om aanvragen van benodigde vergunningen, toepassing van de milieuwetgeving en andere overheidszaken.

Samen met u werken we uw ruwe ideeën uit naar een gedetailleerd, open en transparant bouwplan. Daardoor krijgt u een volledig inzicht in de totstandkoming van kwaliteit en prijsstelling van uw project. Over de uitvoering van het bouwproject maken we met u een strikte planning. We stemmen het werk van leveranciers en onderaannemers hier nauwgezet op af en houden daarbij altijd rekening met uw wensen. Zo nemen we u een hoop zorgen en regelwerk uit handen, en zo verloopt het bouwproject voor u zo gemakkelijk mogelijk.

/utiliteit/RM-Borrenbergs-Nieuwstraat-eersel-01.jpg/utiliteit/RM-Borrenbergs-Jumbo-Tempel.jpg/utiliteit/RM-Borrenbergs-Karwei1.jpg/utiliteit/RM-Borrenbergs-Karwie-Valkenswaard001.jpg/utiliteit/RM-Hapert-Aanhangers1.jpg/utiliteit/RM-Borrenbergs-Kerkstraat-6-Hapert.jpg/utiliteit/RM-Borrenbergs-Van-der-Meijden1.jpg/utiliteit/RM-Mibra-Kantoormeubelen1.jpg/utiliteit/RM-Borrenbergs-Liho-Nuenen1.jpg

Bekijk onze referenties ...