Borrenbergs Bouwbedrijf

Verbouwen / Uitbreiden

De verbouwing van een woonhuis, -een badkamer of een keuken, een aanbouw van een serre, verdieping of een garage- is een gebeuren, dat aanzienlijk ingrijpt in het levenspatroon van u als bewoner. Borrenbergs Bouwbedrijf denkt voor en tijdens de verbouwing met u mee.

Verbouw

Heeft u verbouwingsplannen, dan zult u merken dat u bij ons niet alleen een passende offerte krijgt, maar u ervaart ook het vakmanschap van onze mensen en hun enthousiasme om uw verbouwplannen zo optimaal mogelijk uit te voeren.

We verzorgen voor u de planning en de uitvoering, waarbij we altijd rekening houden met uw wensen. Daarbij geldt:
Uw verbouwing is pas klaar als de oprit geveegd is!

Renovatie

Renovaties dragen veelal bij aan een belangrijke verbetering van uw pand. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van een dak of gevel, het vernieuwen van een keuken of badkamer, of het vervangen van lood en voegwerk.

Een renovatie is vaak een ingrijpende gebeurtenis, vooral als u tijdens de renovatie in het pand blijft wonen. De overlast dient tot een minimum beperkt te blijven en van zo kort mogelijke duur te zijn.
Een renovatie stelt hoge eisen aan de uitvoering en hoort geen afbreuk te doen aan het karakter van het pand.

Heeft u plannen om te renoveren, profiteer dan van het vakmanschap van Borrenbergs Bouwbedrijf. We verzorgen voor u zowel de planning als de uitvoering van de renovatie. Bovendien ontvangt u van ons vooraf een passende offerte, waardoor u nooit voor verassingen komt te staan. We stemmen het werk van onze mensen hier nauwgezet op af en houden daarbij zoveel mogelijk rekening met uw wensen.

/utiliteit/RM-Borrenbergs-Nieuwstraat-eersel-01.jpg/utiliteit/RM-Borrenbergs-Jumbo-Tempel.jpg/utiliteit/RM-Borrenbergs-Karwei1.jpg/utiliteit/RM-Borrenbergs-Karwie-Valkenswaard001.jpg/utiliteit/RM-Hapert-Aanhangers1.jpg/utiliteit/RM-Borrenbergs-Kerkstraat-6-Hapert.jpg/utiliteit/RM-Borrenbergs-Van-der-Meijden1.jpg/utiliteit/RM-Mibra-Kantoormeubelen1.jpg/utiliteit/RM-Borrenbergs-Liho-Nuenen1.jpg

Bekijk onze referenties ...