Borrenbergs Bouwbedrijf

Woningbouw

Borrenbergs Bouwbedrijf heeft zich gespecialiseerd in particuliere woningbouw. Dit soort woningbouw vraagt veel inzicht, expertise en organisatievermogen van een bouwbedrijf. Bovendien is het van belang dat de communicatielijnen binnen het bedrijf, maar ook naar u als koper van de woning, kort zijn om doelmatig te kunnen plannen en werken. Al meer dan 75 jaar bewijzen we dat we deze kwaliteit kunnen leveren.

Particuliere Woningen

Komt u met nieuwbouwplannen bij Borrenbergs Bouwbedrijf, dan zullen we u met onze deskundigheid en ervaring enthousiast verwelkomen. Vanuit uw ideeën gaan we aan de slag om samen met u een plan neer te leggen, dat zowel in technische als financiële zin haalbaar is. Profiteer van de ideeën en adviezen die onze mensen u geven. U zult merken dat er zowel in de ontwikkeling als in de realisatie meer mogelijk is dan u denkt. Zo ervaart u de kwaliteit en het vakmanschap waarmee we uw plannen aanpakken.

Projectwoningen

‘Samen bouwen’ betekend dat u goed geadviseerd zult worden en dat uw wensen omgezet worden naar een concreet bouwplan. Onze gedegen, deskundige medewerkers regelen, in overleg met u, de organisatie, begeleiding en uitvoering. Borrenbergs Bouwbedrijf zorgt ervoor dat u zo min mogelijk belast wordt gedurende het bouwproces, maar u zult uiteraard regelmatig geïnformeerd worden over de voortgang. Zo blijft u persoonlijk betrokken bij het project en haalt u het maximale resultaat uit uw investering.

/utiliteit/RM-Borrenbergs-Nieuwstraat-eersel-01.jpg/utiliteit/RM-Borrenbergs-Jumbo-Tempel.jpg/utiliteit/RM-Borrenbergs-Karwei1.jpg/utiliteit/RM-Borrenbergs-Karwie-Valkenswaard001.jpg/utiliteit/RM-Hapert-Aanhangers1.jpg/utiliteit/RM-Borrenbergs-Kerkstraat-6-Hapert.jpg/utiliteit/RM-Borrenbergs-Van-der-Meijden1.jpg/utiliteit/RM-Mibra-Kantoormeubelen1.jpg/utiliteit/RM-Borrenbergs-Liho-Nuenen1.jpg

Bekijk onze referenties ...