ONDERHOUD EN RENOVATIE

Borrenbergs Bouwbedrijf is actief betrokken bij het Rijksvastgoedbedrijf. Wij voeren al jarenlang onderhoud en renovaties uit aan de gebouwen op met name defensieterreinen. Om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren moeten we binnen het bedrijf beschikken over de juiste certificaten en voldoen aan gestelde veiligheidsnormen. Tijdens het gehele proces  ligt de focus op het ontzorgen van de klant/gebruiker zodat het gebouw zonder veel overlast in gebruik kan blijven.

 

Nakomen afspraken

Daarnaast zorgen we er bij Borrenbergs Bouwbedrijf ook voor dat we onze afspraken nakomen. Dit doen we door vooraf een duidelijk plan op te stellen waardoor de klant vooraf weet wat hem/haar te wachten staat. Ook zorgen we voor een goede terugkoppeling richting u als klant. Hierdoor bent u altijd op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden. Bovendien zorgt het vooraf opstellen van een duidelijk plan ervoor dat we via een strakke planning kunnen werken waardoor we het onderhoud en/of de renovatie binnen de afgesproken termijn op kunnen leveren.

 

Renovatie

Renovaties dragen veelal bij aan een belangrijke verbetering van uw pand. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van een dak of gevel, het vernieuwen van een keuken of badkamer, of het vervangen van lood en voegwerk.

Een renovatie is vaak een ingrijpende gebeurtenis, vooral als u tijdens de renovatie in het pand blijft wonen. De overlast dient tot een minimum beperkt te blijven en van zo kort mogelijke duur te zijn.
Een renovatie stelt hoge eisen aan de uitvoering en hoort geen afbreuk te doen aan het karakter van het pand.

Heeft u plannen om te renoveren, profiteer dan van het vakmanschap van Borrenbergs Bouwbedrijf. We verzorgen voor u zowel de planning als de uitvoering van de renovatie. Bovendien ontvangt u van ons vooraf een passende offerte, waardoor u nooit voor verassingen komt te staan. We stemmen het werk van onze mensen hier nauwgezet op af en houden daarbij zoveel mogelijk rekening met uw wensen.

 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?