Onderhoud & renovatie

Onderhoud en Renovatie

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

layer 3

Onderhoud en Renovatie

Borrenbergs Bouw is actief betrokken bij het Rijksvastgoedbedrijf. Wij voeren al jarenlang onderhoud en renovaties uit aan gebouwen op met name defensieterreinen. Om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren, moeten we binnen het bedrijf beschikken over de juiste certificaten en voldoen aan gestelde veiligheidsnormen. Tijdens het gehele proces ligt de focus op het ontzorgen van de klant/gebruiker, zodat het gebouw zonder veel overlast in gebruik kan blijven.

0x
Succesvolle projecten
0
Klanttevredenheidsscore
img 0381 (1)

Alles wat u nodig heeft voor uw Bouwproject

construction (2) 2

Woning
Bouw

Borrenbergs Bouw is een specialist in zowel projectmatige als particuliere woningbouw!

construction (1) 2

Afspraken nakomen

Daarnaast zorgen we er bij Borrenbergs Bouw voor dat we onze afspraken nakomen. Dit doen we door vooraf een duidelijk plan op te stellen waardoor u als klant vooraf weet wat u te wachten staat. Ook zorgen we voor een goede terugkoppeling. Hierdoor bent u altijd op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden. Bovendien zorgt het vooraf opstellen van een duidelijk plan ervoor dat we via een strakke planning kunnen werken, waardoor we het onderhoud en/of de renovatie binnen de afgesproken termijn op kunnen leveren.

construction (2) 2

Renovatie

Renovaties dragen veelal bij aan een belangrijke verbetering van uw pand. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van een dak of gevel, het vernieuwen van een keuken of badkamer of het vervangen van lood en voegwerk.

Een renovatie is vaak een ingrijpende gebeurtenis, vooral als u tijdens de renovatie in het pand blijft wonen. De overlast dient tot een minimum beperkt te blijven en van zo kort mogelijke duur te zijn.

Een renovatie stelt hoge eisen aan de uitvoering en hoort geen afbreuk te doen aan het karakter van het pand. Hebt u plannen om te renoveren? Profiteer dan van het vakmanschap van Borrenbergs Bouw. Wij verzorgen voor u zowel de planning als de uitvoering. Bovendien ontvangt u van ons vooraf een passende offerte, waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan. We stemmen het werk van onze mensen hier nauwgezet op af en houden daarbij zo veel mogelijk rekening met uw wensen.

Word lid van ons toegewijde team

Bij Borrenbergs Bouw is de toekomst in jouw handen. We zoeken gepassioneerde professionals om ons team te versterken en samen de bouwprojecten van morgen vorm te geven. Ontdek onze actuele vacatures en bouw mee aan een veelbelovende carrière.”

Klantenverhalen

Onze succesverhalen

Nieuw uiterlijk,
dezelfde passie

Ontdek de visie achter onze rebranding en hoe het onze toewijding aan bouwkwaliteit versterkt. Klik hieronder voor meer over onze vernieuwde identiteit en wat het voor onze toekomst en die van jou betekent.