OVER ONS

Het aannemersbedrijf Borrenbergs Bouwbedrijf b.v., gevestigd te Luyksgestel, is opgericht in 1935 door J.A. Borrenbergs. In de jaren hierna zijn Toon & Jack (de zonen van J.A.) mee gaan helpen in de zaak. Na jarenlang intensief werken namen de zonen van J.A. het bedrijf (Bouwbedrijf Borrenbergs B.V.) over. In de afgelopen jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een veelzijdig bouwbedrijf met klanten in de business-to-business markt en in de business-to-customer markt.

Borrenbergs Bouwbedrijf beschikt over een machinale timmerwerkplaats voor het vervaardigen van kozijnen, deuren en trappen. Ook is de volgende generatie het bouwbedrijf ingetreden. De zonen van Toon hebben samen het bedrijf overgenomen. En zijn doorgegaan met de groei die al ingetreden was.

Op het moment zijn er circa 40 medewerkers in vaste dienst waarvan timmerlieden en metselaars. Deze medewerkers zijn actief in (particuliere en seriematige) woningbouw, utiliteitsbouw, retailbouw, onderhouds- en renovatieprojecten. Om van deze projecten een succes te maken huren we bekwame vaklieden in. Door het inhuren van deze bekwame vaklieden kunnen we een totaalconcept aanbieden met betrekking tot deze projecten. Dit heeft als gevolg dat we de opdrachtgever zoveel mogelijk ontzorgen tijdens het project.

Meedenken en vooruitdenken staat bij ons bedrijf voorop. Dit vinden we binnen Borrenbergs Bouwbedrijf zo belangrijk omdat je hiermee mogelijke fouten kan voorkomen en daardoor een goede planning kunt maken over het vervolg van het project. Daarnaast zorgt dit er ook voor dat er op een efficiëntere manier gewerkt kan worden, wat uiteindelijk geld en tijd bespaard.

Binnen het bedrijf hebben we een mooie groei door gemaakt. Door deze groei hebben we vele, verschillende vaste opdrachtgevers. Zo behoren verschillende overheidsinstellingen (Rijksvastgoedbedrijf, Gemeente Eindhoven en diverse Kempengemeenten), projectontwikkelaars, woningstichtingen, zorginstellingen, architecten en CPO-verenigingen tot onze vaste opdrachtgevers. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?