De uitreiking van de 29ste editie van de Noordhofprijs

Gepubliceerd op 23 april 2021 om 18:07

Bij Borrenbergs Bouwbedrijf waren we al erg blij toen we te horen kregen dat Ger Winters één van de 28 genomineerde was voor de Noordhofprijs. De Noordhofprijs is namelijk een prijs voor de beste vakmannen in Brainport regio (Zuidoost-Brabant). Hier genomineerd voor worden is dus al een grote erkenning voor Ger maar zeker ook voor ons als bedrijf.

Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zo ver de uitreiking van de Noordhofprijs. Ger Winters was natuurlijk aanwezig bij de uitreiking van deze prestigieuze prijs. De uitreiking vond plaatst in het auditorium van de Technische Universiteit Eindhoven. Tijdens deze uitreiking werden alle 28 genomineerde vakmannen/vakvrouwen in het zonnetje gezet. Zo sprak Jo van Ham, vicevoorzitter TU/e, in een artikel van het ED de volgende worden uit “Het is de combinatie van knappe koppen en slimme handen die ervoor zorgt dat de economie in deze regio dit jaar met 4,9 procent, het meeste van het hele land, groeit. Dat is dankzij de bedrijven die niet zonder al die vakmensen kunnen. Want ze maken de innovatie mogelijk die onze regio tot de slimste ter wereld maakt.”

Nadat deze mooie worden uitgesproken waren, was het tijd voor de daadwerkelijke uitreiking van de Noordhofprijs. De eigenschappen waarop onder andere beoordeeld werd waren samenwerken, andere laten leren, creativiteit, vasthoudendheid en inventiviteit. Er werden drie winnaars verkozen tot beste vakman van de Brainport regio. Al snel kwam de naam van Ger Winters naar voren als winnaar. Ger Winters was natuurlijk erg blij met de erkenning die hij kreeg voor zijn jarenlange inzet bij Borrenbergs Bouwbedrijf. We bij Borrenbergs Bouwbedrijf zijn natuurlijk ook erg blij dat we een medewerker zoals Ger in het bedrijf hebben. En we waren er binnen het bedrijf al lang over uit Ger moest de prijs winnen maar dat ook de jury dit zag en hem de prijs toekende was toch wel een hoogtepunt.

Nadat Ger Winters de prijs in ontvangst had mogen nemen nam de jury nog even het woord om te iets te vertellen over Ger. De jury vertelde dat Ger een allround vakman is die door zijn inzet en gedrevenheid tot dit niveau is doorgegroeid. Hierdoor komen collega’s en klanten ook altijd naar hem toe. Als de collega’s een vraag hebben komen ze gelijk naar Ger toe. “Je kunt je als leerling geen betere leermeester wensen. Hij is een onmisbare schakel in het bedrijf.”

Bij deze mooie woorden van de jury willen we ons bedrijf aansluiten. We willen Ger Winters namens iedereen binnen het bedrijf van harte feliciteren met het winnen van de Noordhofprijs. En als laatst hopen we dat we nog jarenlang mogen genieten van jouw expertise en kundigheid in het vak.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.