De verkoop van nieuwbouwplan De Lindse Acht is van start!

Aan de Irislaan in Leende verrijzen acht vrijstaande woningen. Hiervan zijn er vier in de basis voorzien van een levensloopbestendig woonprogramma op de begane grond. Daar bovenop bevinden zich een compleet ingedeelde verdieping én een vliering. De andere vier vrijstaande woningen zijn ideale woningen voor gezinnen, met standaard drie grote slaapkamers op de verdieping en een zolder met nog eens twee praktische ruimtes. Alle woningen in De Lindse Acht worden luxe afgewerkt met een complete keuken, sanitair en tegelwerk.

Droomt u van een heerlijk huis aan een prachtige, groene laan? Een vrijstaande nieuwbouwwoning met alle ruimte en comfort om te wonen zoals u dat wilt? In een gezellig dorp met alle faciliteiten die u zich kunt wensen? Dan is De Lindse Acht uw nieuwe thuis.

Vanaf heden kunt u de uitgebreide verkoopdocumentatie downloaden op www.delindseacht.nl. Oriënteert u zich liever op papier? Vanaf zaterdag 30 juli 2022 is de fysieke verkoopdocumentatie verkrijgbaar bij de makelaars. Kom gerust langs, u bent van harte welkom! Wilt u graag een persoonlijke toelichting? Maak dan even een afspraak.

Inschrijven
Op de verkoop van de woningen is een verkoopprocedure van toepassing. Bij interesse dient u het inschrijfformulier in te vullen en deze vóór vrijdag 09 september 2022 12.00 uur in te leveren bij één van de makelaars. Het formulier is te downloaden onderaan deze pagina en is tevens verkrijgbaar bij de makelaars.

Van Veldhuizen Makelaardij
Dorpstraat 21 | 5595 CC Leende
040 226 11 74 | www.vanveldhuizenmakelaardij.nl

Met Ons Makelaars
Luikerweg 23 | 5554 NA Valkenswaard
040 204 39 10 | www.metonsmakelaars.nl

 

Voor meer informatie zie deze link: https://www.delindseacht.nl/Home/

 

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?