UTILITEITSBOUW

Bedrijfspanden

Borrenbergs Bouwbedrijf heeft al talrijke projecten uitgevoerd voor zakelijke opdrachtgevers. U kunt dus uitstekend bij ons terecht als u ideeën heeft voor een nieuw kantoor of een bedrijfspand. Mede door onze ervaring op dit gebied kunnen wij u een goede basis bieden voor het uitwerken van uw ideeën en het meedenken over mogelijke alternatieven. Onze kennis betreft daarbij niet alleen het bouwen, maar ook de bijkomende zaken met betrekking tot regelgeving als bijvoorbeeld Arbo-eisen en brandveiligheidsnormen. We kunnen u veel werk uit handen nemen, bijvoorbeeld als het gaat om aanvragen van benodigde vergunningen en toepassing van de verschillende wet- en regelgeving.

 

Samen met u werken we uw ruwe ideeën uit naar een gedetailleerd, open en transparant bouwplan. Daardoor krijgt u een volledig inzicht in de totstandkoming van kwaliteit en prijsstelling van uw project. Over de uitvoering van het bouwproject maken we met u een strikte planning. We stemmen het werk van leveranciers en onderaannemers hier nauwgezet op af en houden daarbij altijd rekening met uw wensen. Zo nemen we u en coördinatie en planning uit handen, zodat u compleet ontzorgd wordt.

 

Retail

Borrenbergs Bouwbedrijf heeft vele projecten uitgevoerd in de Retail sector. U kunt dus uitstekend bij ons terecht als u plannen heeft voor een nieuw winkelpand. Ook het restylen van uw winkel- of winkelketeninterieur kan efficiënt binnen de door u gestelde deadlines gerealiseerd worden.

Wij verzorgen en ondersteunen de engineering en coördineren het hele project. Voor een efficiënte werkwijze is een degelijk voortraject van essentieel belang. Wat betreft de uitvoering van het bouwproject maken we met u een strikte planning. De uitvoering moet vervolgens snel en doelmatig plaatsvinden. Daarom werkt Borrenbergs Bouwbedrijf op de bouwplaats met één vast aanspreekpunt voor beide partijen. Hierdoor wordt u compleet ontzorgd tijdens uitvoering van de werkzaamheden

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?