WONINGBOUW

Borrenbergs Bouwbedrijf heeft zich gespecialiseerd in particuliere woningbouw. Dit soort woningbouw vraagt veel inzicht, expertise en organisatievermogen van een bouwbedrijf. Bovendien is het van belang dat de communicatielijnen binnen het bedrijf, maar ook naar u als opdrachtgever, kort zijn om doelmatig te kunnen plannen en werken. Al sinds 1935 bewijzen we dat we deze kwaliteit kunnen leveren.

 

Particuliere Woningen

Komt u met nieuwbouwplannen bij Borrenbergs Bouwbedrijf? Dan zullen we u met onze deskundigheid en ervaring enthousiast verwelkomen. Vanuit uw ideeën gaan we aan de slag om samen met u een plan neer te leggen, dat zowel in technische als financiële zin haalbaar is. Dit doen we voor alle doelgroepen (starters, doorstromers & senioren) en voor woningen/villa’s in het hogere segment. Profiteer van de ideeën en adviezen die onze vakmensen u geven. U zult merken dat er zowel in de ontwikkeling als in de realisatie meer mogelijk is dan u denkt. Zo ervaart u de kwaliteit en het vakmanschap waarmee we uw plannen aanpakken.

 

Projectwoningen

‘Samenbouwen’ betekent een goed advies waardoor uw wensen omzet naar een concreet bouwplan. Onze gedegen, deskundige medewerkers regelen, in overleg met de ontwikkelaar/opdrachtgever, de organisatie, begeleiding en uitvoering. Borrenbergs Bouwbedrijf zorgt ervoor dat de opdrachtgevers zo min mogelijk belast wordt gedurende het bouwproces, uiteraard zult u regelmatig geïnformeerd worden over de voortgang. Zo blijft u persoonlijk betrokken bij het project en haalt u het maximale resultaat uit uw investering. Borrenbergs Bouwbedrijf heeft daarnaast met verschillende projectontwikkelaars meerdere mooie projecten mogen realiseren. Hierbij stellen we in samenspraak met de architect  gebouwen en woningen samen welke aan alle wensen van de klant voldoet. Door onze jarenlange ervaringen en kennis op dit gebied kunnen we in bouwteamverband aanpassingen aandragen die bijdragen aan het vervullen van uw wensen. Hierna zal er tijdens de uitvoering van het plan zo efficiënt mogelijk gewerkt worden. Dit heeft als resultaat dat er op een inzichtelijke manier een kwalitatief hoogwaardig project opgeleverd kan worden.

 

Duurzaam bouwen

De brede kennis die op dit gebied vereist is, met betrekking tot aangepast en duurzaam bouwen en de knowhow van omvangrijke technische installaties als warmtepompen, domotica-systemen en complexe temperatuurbeheersing is bij Borrenbergs Bouwbedrijf ruimschoots aanwezig. Door in een vroeg stadium te participeren, kan Borrenbergs Bouwbedrijf snel in het voortraject inzicht geven in de vorm, de uitvoering en de kosten. Resultaat is uiteindelijk een zo inzichtelijk mogelijke, efficiënte uitvoering en een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam gebouw.

 

 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?